Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'atekonolosi feso'ota'iga fa'akomepiuta fou e fa'afefe i le ea

 

Fa'afeso'ota'i:Lily

Wechat/Whatsapp:+86 18658796686

Email:lily.chen@ouluautomatic.com

Ole tekonolosi fou ole feso'ota'iga i luga ole ea ose fa'afouga fa'aola ua fa'atumauina mata'ina i le itu tau feso'ota'iga.

Muamua, o lenei tekinolosi o loʻo i ai le tele o faʻaoga i le matata o fesoʻotaʻiga mata.E ala i le faʻaogaina o microducts e faʻafeiloaʻi ai faʻailoga mataʻutia, e mafai ona ausia le tele o le saoasaoa ma le maualalo o faʻamaumauga.O lenei mea e le gata e faʻaleleia ai le saoasaoa o fesoʻotaʻiga ae faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi, faʻaalia ai le tele o maketi.

Lona lua, o le feso'ota'iga fou o feso'ota'iga i luga o le ea, o lo'o iai fo'i fa'amoemoega taua i le falema'i.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaogaina mo faʻataʻitaʻiga endoscopic ma taotoga faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻaleleia le saʻo ma le saogalemu o taotoga.O lo'o fa'atusalia ai se fa'alavelave tele mo le falema'i fa'afoma'i ma e mafai ona fa'aleleia atili le lelei o auaunaga fa'afoma'i.

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o mea faʻatekonolosi ma atinaʻe, o le fesoʻotaʻiga fou o fesoʻotaʻiga microduct tekonolosi o le a sili atu le lautele o faʻamoemoega atinaʻe.I le tulaga o fesoʻotaʻiga, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o tekonolosi fou e pei o le 5G ma le 6G, o le manaʻoga mo fesoʻotaʻiga televave ma maualalo o le a faʻaauau pea ona faʻateleina, ma o le fesoʻotaʻiga fou o fesoʻotaʻiga microduct tekinolosi ua sauni e faʻafetaui lenei mea. manaoga o se tekinolosi taua.E tusa ai ma le talosaga a le tagata faatau a matou oloafa'alava fa'apalapala fa'apipi'i,feso'ota'iga fiber optical, HDPE paipao le a faʻaaogaina matagi.

I le fa'ai'uga, o feso'ota'iga fou fa'atekonolosi microduct feso'ota'iga i luga o le ea o lo'o i ai le lautele o fa'amoemoega fa'aoga ma atina'e.Ua sauni e faia se sao taua i fesoʻotaʻiga, fomaʻi, ma isi matata i le lumanaʻi, faʻateleina le faʻaogaina ma le alualu i luma i le sosaiete o tagata.

 

 


Taimi meli: Feb-29-2024