Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'atomuaga i uiga o le uaea fibre opitika ua feula i le ea

O le faʻatulagaga masani o le micro-cable system o le paipa tele-micro-pipe-micro-cable, o le paipa autu e mafai ona tuʻuina i totonu o le pu paipa sima, ma e mafai foi ona faʻatinoina le fausiaina o auala fou.I totonu o le HDPE poʻo le PVC paipa autu ua uma ona faʻataʻatia, poʻo le muaʻi tuʻuina le paipa autu ma micro-paipa i luga o le auala fou uaea opitika, e mafai ona ofuina e ala i le paipa pe feulaina i se uaea blower.Ole numera ole microtubes e mafai ona tuʻuina i totonu ole faʻaulu autu e faʻalagolago ile manaʻoga ole puipuiga faʻainisinia.O le aofaʻi o vaega faʻasolosolo o microtubes (faʻatatau e faʻavae i luga o le pito i fafo o microtubes) e le tatau ona sili atu i le afa o le vaega faʻasolosolo o le paipa autu.Faatumu le micropipe i le faʻaauau pea o le ea, ma faʻaoga le ea i totonu o le paipa e tulei ma toso le pito i luga ole microcable e tuʻu ai le microcable i totonu ole micropipe.

Microtubes e masani ona feula i totonu o le paipa autu i fusi i le taimi e tasi.Ona o le maualuga o le faʻafefe o le ea, o le uaea opitika o le a i ai i se tulaga semi-faʻagata i le paipa, o lea la o suiga i le laufanua ma le punou o le paipa e itiiti se aafiaga i le faʻapipiʻiina o le uaea.O le microcable e feula i totonu o le microtube e le ea ea, ma e mafai ona feula 1.6km i le taimi.I lenei siosiomaga faufale faʻapitoa, e tatau ona i ai i le microcable le faʻamalosi ma le fetuutuunai talafeagai, o le feteʻenaʻiga i le va o le pito i fafo ma le pito i totonu o le microtube e tatau ona laʻititi, ma o le foliga ma luga ole morphology o le microcable e faʻamalosia e faʻatupuina se tulei-toso tele. malosi i lalo ole ea, microcables ma microtubes o loʻo i ai mea faʻainisinia, mea tau le siosiomaga e talafeagai mo le feula i totonu o microtubes, ma mea faʻapitoa ma faʻasalalauga talafeagai mo manaʻoga faʻaoga.

O le ea-blown micro-cable metotia o se uaea opitika i fafo e fa'ata'atia tekinolosi fa'atasi ai ma mea fa'ainisinia sili ona lelei ma malosi puipuiga galuega.E fa'atatau i la'asaga uma o feso'ota'iga ma e iai fa'amanuiaga nei:

(1) E la'ititi le ulua'i fa'afaigaluegaina, fa'asaoina e o'o atu i le 65% i le 70% o le ulua'i fa'afaigaluegaina fa'atusatusa i auala fau feso'ota'iga masani.

(2) E mafai ona faʻaaogaina mo paipa autu fou HDPE poʻo paipa PVC o loʻo i ai nei, ma e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i tagata fou e aunoa ma le afaina ai o le faʻaogaina masani o uaea opitika ua tatalaina.

(3) E maualuga le maualuga o le fa'apotopotoga o fibre opitika, ma o lo'o fa'aogaina atoatoa puna'oa o pu e ala i le fa'atūina o fa'aputuga fa'aaogā.

(4) O le fiber optic cable e mafai ona feulaina i vaega faʻatasi ma le faʻateleina o pisinisi pisinisi fesoʻotaʻiga e fetaui ma manaʻoga o tagata faʻaoga i se taimi talafeagai.E faigofie le faʻaaogaina o ituaiga fou o filo i le lumanaʻi ma tausia faʻapitoa.

(5) E faigofie ona faʻalauteleina i le tutusa ma le tuʻufaʻatasia, faʻaitiitia le mamafa o galuega o le gaogao, ma faʻasaoina le tau o le inisinia.

(6) O le saoasaoa o le ea o le micro cable e vave ma o le mamao o le ea e umi, ma o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le uaea opitika ua matua faʻaleleia.


Taimi meli: Aukuso-21-2023